Reviews

Elise van der Horst: zangeres/artiest – elizemusic.com
“Ik werk al 13 jaar met Jedidjah en ze haalt altijd het beste in me naar boven. Ze accentueert mijn sterke kanten en camoufleert wat ik minder mooi vind aan mezelf. Ze is niet alleen goed in visagie, maar ook geweldig met haar, iets wat erg belangrijk is omdat die 2 hand in hand gaan en het niet vanzelfsprekend is dat een visagist ook dat kan. Ze is altijd bezig zichzelf te vernieuwen om nog beter te worden in haar vak en ze maakt je niet zomaar op, ze kijkt echt naar wie je bent. Ze is ontzettend veelzijdig en komt altijd voorbereid aan. Of we nou aan een fotoshoot werken met mooi licht, televisie opnames in een studio of buiten waarbij je met het licht moet werken wat je op dat moment hebt, het is altijd prachtig. Als ik bij Jedidjah de stoel uitstap voel ik me super zelfverzekerd en mooi en zo presteer ik als artiest het best. Jedidjah is de beste visagiste waar ik ooit mee gewerkt heb en ze is ook nog eens de liefste.”


Petra Berger: zangeres/artiest – petraberger.nl
In 2001 werkten Jedidjah en ik voor het eerst samen voor een foto-shoot en de opname van een muziekspecial. Vanaf dat moment is er voor mij maar 1 visagiste die ik volledig vertrouw om mijn make-up en haar te verzorgen. Als zangeres is het heel belangrijk om me 100% te kunnen focussen op mijn werk; zingen. Het is heel fijn als Jedidjah erbij is, omdat ik dan weet dat ik me over mijn uiterlijk geen zorgen meer hoef te maken. Haar vakmanschap, perfectionisme, betrokkenheid en kwaliteit zijn onnavolgbaar. Daarbij geeft ze mij op persoonlijk vlak ook nog eens haar liefdevolle aandacht en brengt ze rust. En dat kun je soms best nodig hebben als je iets spannends moet gaan doen!


Jennie Lena: zangeres/artiest – jennielena.com
Jedidjah is iemand die heel precies is in haar werk, een vrouw van aandacht en details. Ze kijkt vooral naar wat bij jouw past en haalt daarom het mooiste in je naar voren. Ik heb veel visagisten meegemaakt in mijn leven en ik kan oprecht zeggen: Jedidjah is mijn absolute nummer 1 Visagist/Haarstyliste!


Chelsea: DJ/vocalist/MC/performer/songwriter – chelsea-music.com
Jedidjah reveals beauty. En niets is minder waar. Als je eenmaal met haar hebt samengewerkt, wil je nooit meer anders! Trust me! Ik spreek uit ervaring aangezien ik al 8 jaar met haar samenwerk! Haar creaties zijn verslavend!

Ze is vaak mijn reddende engel geweest. Vooral die ene keer dat ik de dag vóór een fotoshoot besloot nog even leuk onder de zonnebank te gaan. Tja, niet zo’n goed idee, maar met Jedidjah by my side ben ik altijd safe! En dat is een fijn gevoel!

Keer op keer verbaasd ze mij met haar talent. Haar oog voor perfectie vooral zowel ‘haar’ als ‘make-up’! Ze is een echte vakvrouw met passie voor haar vak. Altijd fijn om mee samen te werken en erg professioneel! “Chelsea, blijf van je haar af!” of “Chelsea, zit niet zo aan je gezicht te pulken, daar wordt de make-up niet mooier van!” haha ik ben wat dat betreft iets minder gemakkelijk om mee samen te werken. Maar goed, wat ik wil zeggen is dat Jedidjah the best of the best is en altijd maar dan ook altijd 100% voor een top resultaat gaat. Dankzij haar voel ik me altijd prettig tijdens mijn fotoshoots, videoclip opnames en optreden.

Jedidjah for life! 😉


Danielle
5 jaar geleden heb ik een photoshoot laten maken door Toonen en Wientjes . Hierbij deed Jedidah de visagie. Naast het feit dat ze een fijn mens is om mee te zijn, is het een ware kunstenares, zowel met de make-up als met het haar! Verschillende foto’s zijn er gemaakt in verschillende stijlen, elk iets anders. Ze is dicht bij mijn persoonlijkheid gebleven, en bij het terug zien van mijn foto’s zie ik echt mezelf terug. Mocht ik ooit trouwen in de toekomst is het voor mij geen vraag wie mijn make-up doet


Suzanne van der Raad

Ik heb de les Emotie en Make-up gevolgd van Jedidjah als onderdeel van de Advanced Class bij Art of Colors Amsterdam. Wat ik inspirerend vind aan de lessen van Jedidjah is dat zij je op een andere, vernieuwende manier  naar gezichten laat kijken. Ze laat je ook kritischer nadenken over creatieve ideeën en hoe je dat het best kunt laten aansluiten op het gezicht wat je op dat moment voor je hebt. Make-up gaat over zoveel meer dan een ‘mooi gezicht’ maken. Wat is mooi? In jouw ogen, in de ogen van het model, in de ogen van jouw publiek? Jedidjah werpt daar in haar lessen meer licht op en zorgt daarmee voor verdieping in de kracht van Make-up, heel waardevol!